Întrebări Frecvente

  Extensiile de par se pot fixa pe orice tip de par?

Da, cu conditia insa ca acesta sa fie intr-o stare buna de sanatate. Consultarea in prealabil a unui specialist este necesara pentru a alege extensii cat mai adecvate nevoilor si tipurilor de par.
 Extensiile de par pot dauna parului meu, mai ales daca este foarte fin?
In niciun caz. Daca analiza parului tau este facuta in mod corect si daca se respecta tehnicile de aplicare ale extensiilor si daca desimea suvitelor este adaptata nevoilor tale nu vei avea probleme.
 Extensiile de par se pot distinge, sunt vizibile?
Nu, extensiile din par natural sunt imperceptibile. Extensiile de par sunt prezente in diferite gramaje, lungimi diferite, dar si nuante variate pentru a se armoniza cat mai bine cu parul tau natural.
 Cum trebuie sa am grija de parul meu de vis?
Extensiile din par natural se ingrijesc la fel ca si propriul tau par. Le poti tunde, intinde, ondula, vopsi in nuante diferite sau suvita. In plus, poti poti practica o multime de sporturi fara risc- inot, jogging, echitatie. Fii sigura ca nimic nu va dauna frumusetii parului tau obtinut cu ajutorul extensiilor.
 Care este provenienta extensiilor?
Extensiile provin din India si Rusia dupa cum vedeti avem 2 categorii de par.
 Exista o diferenta din punct de vedere calitativ intre extensii ?
Toate extensiile pe care le comercializam sunt din par 100% natural, cu fir remy,dar da au si calitati diferite de aceea au si preturi diferite
 Care sunt metodele de plata acceptate?
Acceptam plata ramburs, si plata online
 
Cat timp dureaza sa primesc extensiile?
Extensiile le primiti a doua zi dupa ce ati plasat comanda
 
Extensiile de par pot distruge parul?
Daca sunt atasate corespunzator, cu atentie, atunci nu si la indepartarea lor se foloseste o tehnica profesionala
 Aplicarea lor doare?
In general aplicarea lor dureaza cam trei ore, dar nu vei simti nimic. Greutatea noilor suvite de par se simte foarte putin dar te poti obisnui destul de repede cu ele. Cum se intretin extensiile de par? Extensiile de par se intretin la fel ca si parul tau natural. Poti aplica produse de ingrijire, balsam, masti, totul este permis. Este foarte important sa piepteni parul de mai multe ori pentru a nu se incalci.
 
Extensiile se pot coafa?
Poti coafa extensiile cu placa sau cu ondulatorul.
 
Care este rolul estetic al extensiilor?
Principalul lor avantaj este cel de a adauga volum si lungime podoabei tale capilare, astfel te vei simti mai frumoasa ca oricand avand un par bogat si stralucitor!